Vitamíny a doplnky, Zdravý život

Mumijo Shilajit: pasta, která podpoří vaši energii a imunitu

Mumijo Shilajit clanok 1

Original Mumijo Shilajit Organic, často nazývané jednoduše Shilajit, je jedinečný přírodní produkt, který vzniká pomalým rozkladem rostlinného a organického materiálu v horských oblastech, jako jsou Himaláje, Altaj, Kavkaz a další pohoří střední Asie. Tento tmavý, dehtovitý materiál, který se nazývá pasta Shilajit, je znám svými blahodárnými účinky na zdraví a vitalitu.

Původ a výroba Mumijo Shilajit

Shilajit se tvoří z pomalu rozkládajících se rostlin a organických materiálů ve skalních puklinách horských masivů. Proces trvá stovky let, po které se tento materiál obohacuje o minerály a fulvokyseliny. Výsledkem je hustá pasta, která je bohatá na živiny a biologicky aktivní látky, které mají blahodárné účinky na lidský organismus.

Účinky Mumijo Shilajit

Podporuje energii: Shilajit je přírodní stimulant, který pomáhá bojovat proti únavě a zvyšuje fyzickou a duševní vytrvalost.

Ochraňuje buňky: Díky vysokému obsahu antioxidantů, zejména fulvokyselin, Shilajit chrání buňky před poškozením způsobeným volnými radikály.

Podporuje imunitu: Shilajit posiluje imunitní systém tím, že zvyšuje aktivitu bílých krvinek a podporuje tvorbu protilátek.

Detoxikuje a regeneruje: Shilajit detoxikuje tělo od škodlivých látek, jako jsou těžké kovy a toxiny. což podporuje celkové zdraví a vitalitu.

Podporuje mozek: Shilajit má pozitivní vliv na mozkové funkce, zlepšuje koncentraci, paměť a může pomoci při zvládání stresu. Proto se často doporučuje lidem, kteří chtějí zlepšit svoji duševní výkonnost.

Posiluje klouby a kosti: Díky protizánětlivým vlastnostem je Shilajit ideální pro ty, kteří trpí bolestmi kloubů nebo jinými zánětlivými onemocněními. Pomáhá zmírňovat příznaky a podporuje zdraví kostí a kloubů.

Jak Mumijo Shilajit užívat?

Dizajn bez nazvu 3

Shilajit se obvykle užívá ve formě pasty, která se rozpustí v teplé vodě, mléce nebo čaji. Doporučené dávkování je 2x do dne po 250 mg (nejlépe před aktivitou – procházka, kolo, posilování apod.). Shilajit má silnou chuť a vůni, proto může chvíli trvat, než si na ni zvyknete. Důležité je také dodržovat pokyny uvedené na balení. Výrobek není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy.

Závěr

Mumijo Shilajit Organic je starodávný přírodní doplněk, který má své místo také v moderním světě. Jeho účinky na zdraví jsou mnohostranné a mohou vám pomoci zlepšit vaši energii, imunitu, kognitivní funkce a celkovou vitalitu. Shilajit je ideální pro ty, kteří hledají přírodní způsob, jak podpořit své zdraví a obnovit rovnováhu v životě. Nezapomeňte však přistupovat k jeho užívání s respektem a obezřetností, abyste z něj vytěžili maximum.

SHILAJIT PRODUKTY NAJDETE NA NAŠEM ESHOPU

shilajit pasta 1 edited
Shilajit 3d edited

Napsat komentář